Otthoni úrvacsora

Szeretett TESTVÉRek! Nehéz idők ezek, de voltak már nehezebbek is – s akik hitükben állnak, azok az üdvösségben is megmaradnak.

Ehhez a hitben megálláshoz próbálunk támogatást nyújtani imádságban, böjtölésben, on-line áhítatokkal és rendületlenül megtartott Istentiszteletekkel.

A Nagyhéten az istentiszteleti rend változatlan: minden este 6 órától bűnbánati alkalom, Nagypénteken reggel 10-től is lesz Istentisztelet.

Húsvét I. napján 10 órától a Duna TV élő közvetítését, mely keretében FT. Bogárdi Szabó István püspök úr fog igét hirdetni, s ennek az Istentiszteletnek a keretében lesz alkalom az otthoni Úrvacsorázásra.

Akinek nincs Duna TV-je, az a reformatus.ro honlapon követheti a közvetítést 10:10-től.

Az élő műsor megtekinthető a https://mediaklikk.hu/duna-elo/ címen.

Továbbá Androidon élőben követhető a médiaklikk alkalmazás használatával. https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikk az alkalmazást fel kell telepíteni egy androidos eszközre, és ott kiválasztani az élő adás menüt és utánna a Duna Tv-t.

A fent látható rövid videóval kívánunk eligazítást adni a lélekben és fizikailag is helyesen és méltóságteljesen megélt úrvacsorázás előkészítéséhez.

12 órától lesz a Cserealjás ÜNNEPI Istentisztelet közvetítése, majd este 6-tól az ELSŐ NAP délutáni alkalom. Ünnep másod- és harmadnapján reggel 10-től és este 6-tól lesz on-line Istentisztelet. Szeretettel kérjük a Testvéreket, hogy használják ki ezt a bekapcsolódási lehetőséget, bármennyire is idegen ez számunkra.

Imádkozzunk, hogy hamarosan egymás melltett ülhessünk a templompadban gyanakvás és félelem nélkül!

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!