Vasárnapi ifi

A vasárnapi ifis csoport, azaz TörpIfi tagjai 13-15 évesek (konfirmandusok vagy frissen konfirmált fiatalok). torpifiMinden vasárnap délután 4 órakor gyűlünk össze a gyülekezet tanácstermében. Az ifi énekléssel kezdődik, majd a témához egyre jobban közelítő játékok következnek, melyek a résztvevők ügyességét, koncentrációs készségét, logikáját vagy éppen korábbi ismereteit teszik próbára. Ezután a megalapozás után a nap témájáról beszélgetünk, egy vagy több igevers mentén, és igyekszünk azokat kapcsolatba hozni saját életünkkel, saját hétköznapjainkkal. Mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy elmondja a véleményét, feltegye a kérdéseit, de nem ritkák a nagy nevetések sem. A beszélgetést fél 6 körül, imával és énekléssel zárjuk, majd az utolsó harangszóig (hiszen 6 órától istentisztelet kezdődik) lehet teázni, beszélgetni, csocsózni.

A hetenkénti ifi mellett a törpifis csoport részt vesz táborokban, kirándulásokon, kézműves tevékenységekben (pl. november végén adventi koszorúkat készítettünk) és más ifjúsági csoportok által szervezett rendezvényeken (pl. városi szintű ifjúsági istentiszteleteken).

Szeretettel várjuk TörpIfire mindazokat a 13-15 éves fiatalokat, akik szívesen beszélgetnének a hit dolgairól kötetlenül, egy elfogadó közegben (és a játékot, éneklést sem vetik meg).

További információ: Les Júlia beosztott lelkipásztor (0740-179575, les.juli@yahoo.com)